keskiviikko 7. helmikuuta 2007

Kotiloma... Työloma :)

Kotilomalla Niuvasta!

Taas on "keikkalaiselle" suotu parit vapaapäivät. Lopetin tiistaiaamuna yövuorot ja starttasin auton kovenevasta pakkasesta huolimatta -26C (keskiviikkona oli yöllä ollut Kuopiossa -39C). Tulomatkalla poikkesin yllättämässä Ninnin yliopistolla. En ollut ennen Ninnin uudessa työpaikassa käynytkään ja yllätys oli täydellinen. Nopeat aamupala/lounas treffit ja kotiin vähäksi aikaa nukkumaan.

Niin sitä kun on viikot Kuopiossa alkaa kotiin kertymään kaikenlaisia projekteja. Tässä muutamia pieniä puhdetöitä joita ollaan aloteltu puuhastelemaan.

Puutöitä: Vanhan pulpetin kunnostus. Kulkenut Pönniälästä ensin Ainonkadulle vintille säilöön ja sieltä varaston nurkkaan odottamaan parempia päiviä. Nyt sitä on sitten sahailtu ja vanhoja maaleja hiottu pois. Kuvassa se taas odottelee leudompia kelejä joilloin hionta taas jatkuu. Joskus siitä tulee meille jakkara eteiseen.





Metallitöitä: No ei meiltä tule tuolit loppumaan kun tuli teetettyä syksyllä potilastyönä pari metallista tuolin runkoa. Oikeestaa meillähän on jo kaksi tälläistä tuolia ja päätettiin sit itse tehdä pari lisää. Tämäkin projekti etenee hiljalleen. Nyt on rungot sentäs kertaalleen pohjamaalattu ja odotellaan josko sitten keväämmällä pääsisi maalaamaan lisää.




Puutöitä: Uusi keittiöjakkara by Niuva design! Potilastyönä perusjakkara keittiöön ja Ninni viimeistelijänä.

Kaikkien näiden lisäksi riittää aina sivussa noita lumitöitäkin ihan mukavasti.

Ei kommentteja: