lauantai 3. maaliskuuta 2007

Vieraita Kuopiossa!

Kuopion periferiaan on ilmestynyt tuttuja kasvoja Etelä-Karjalasta. Marko ja Niko tulivat tutustumaan Pohjois-Savon ihmeisiin 21-22.2.2007. Kuten kuvasta näkyy juominen korostui vierailun aikana jaffaa, pepsiä ja mikä lie eksynyt Markon käteen... Noihin ei Nikon kanssa sorruttu vaan pysyttiin vahvasti hapokkaimmissa juomissa. Kynttilöitä polteltiin ja miehisiä ruokia syötiin, siis hyvin kulinaristinen vierailu.



Toisille hapokkaatkin juomat meinasivat olla liian hapokkaita! Mitäköhän siellä kiulussa oikein on? Tiukalla tuijotuksella voi vaikka nähdä pohjan... Toisille taas on tärkeää miltä se tukka näyttää... tulihan ne karvat oikeaan järjestykseen ja päästiin lähtemään Maailman-navan (torin) ympärille pyörimään.
Ihmettelin vieläkin miten sitä selvittiin kaupunki kieroksesta ILMAN krapulaa. Kaikki oli aamulla niin virkeitä... Puijon torniin ei kuitenkaan löytynyt halukkaita lähtiöitä. Oli vähän pelottava olo... Hauskaa oli ja Iso Kiitos pojille että pääsivät tulemaan. Kesällä oltetaan jossain muualla uusiksi...



Ei kommentteja: