perjantai 24. elokuuta 2007

Kiireitä...

Niin alkaa olla kesä ohi ja syksy jo ovella. Kiireinen kesä on ollut ainakin miulla, kun ei ole tota kesälomaa ollut niin kaikilla vapailla on ollut menoa. Kuten olette huomanneet on Ninni vain päivitellyt blogia ja miun osalta homma on ollut aika jäissä. No aletaan tässä korjailla tilannetta.

Kiireinen kesä siis melkein takana. Kuten Ninni on tossa aikaisemmin kertoillut missä ollaan viipotettu niin tässä vielä vähän täydennystä.

Häitä on tähän mennessä ollut kahdet. Toiset olivat miun vanhan opiskelukaveri Marin häät jotka oli täällä Lappeenrannan Ruustiinnassa.


Seuraavana viikonloppuna oliva vuorossa lapsuuden kaverin Janin häät Joutsenossa. Tuossa kesällä vietimme aikas vauhdikkaat polttaritkin jotka alkoivat torstaina ja kerkesimme käymään Tallinnassa asti. Niillä vapailla kävimme myös Ninnin kanssa Ähtärissä joten reissuja ja menoa riitti.

Kuten kuvista on alkanut näkymään niin olen huomannut että miullehan on kasvanut kesäparta! Nyt ongelma on se et sitä ei voi leikata pois kun posket on jääneet ihan valkoisiksi eli joulua tässä sitten odotellaan :)

Entiset työkaverit laittoivat Niuvasta viestiä että rantasaunalla olisi illanviettoa ja työvuorot osuivat kohdalleen niin pitihän sitä ajaa yhden illan takia sitten Kuopioon. Kiitokset Marille että sain majottua opiskelija boksissasi!

Ei kommentteja: