torstai 20. maaliskuuta 2008

Lisää playoffia...

No pitihän se vielä käydä katsomassa lisää tuota playoffkiekkoa. Nyt suuntana oli Helsinki, mutta joukkueet olivat samat eli Jokerit-Pelicans. Ninni ei sitten lähtenyt mukaan vaikka viimoiseen asti oli sitä mieltä että kyllä hän lähtee, mut jäi sitten kotiin. Marko oltiin värvätty mukaan jo aikaisemmin, mutta sitten yksi lippu oli ylimääräisenä joten Niko lähti matkaan.


Tossa viikolla naureskeltiin Markon kanssa että mennään sitten Helsinkiin synnyttämään. Synnytysopithan on molemmilla hallussa, kun on tuo Katsastus leffa tullut katsottua yli 20 kertaa niin Ranuan opistolta saaduille ohjeille olisi ollut käyttöä. Katsastus on Matti Ijäksen vuonna 1988 ohjaama tv-elokuva http://fi.wikipedia.org/wiki/Katsastus_(elokuva)

Kannattaa katsoa, ei ehkä aukea ihan ensimmäisellä katselukerralla, mutta viiden kerran jälkeen alkaa olla yksi parhaimmista leffoista mitä olet koskaan katsonut. Jos ei muualta leffaa löydy niin meillä on siitä varmuuskopion varmuuskopioita.




Hallille oli kertynyt katsojia vain puolen hallin verran eli noin 6700 silmäparia. Lippuja kun varailin oli paikkoja mistä valita... Otettiin sitten liput parhailta paikoilta että päästään aistimaan tunnelma läheltä itse esittäjiä. Pelihän päättyi jatkoerän jälkeen Kaaneille ja perjantaina pelit sitten jatkuvat loppuunmyydyssä Isku areenassa Lahdessa.


Ei kommentteja: