maanantai 10. maaliskuuta 2008

Pilkkikisat 8.3.2008


Pilkkimestaruutta jahdattiin jälleen kevättalvisena lauantaina. Perinteiseen tapaan tapahtuma vaati ennakkoon suurta spekulaatiota ja taktiikan hiomista. Varustelua oli harrastanut itse kukin, joten tietenkin siiman ja mormuskoiden väriä jokainen yritti salata loppuun saakka. Myös mahdollisesti saatavat saaliskalat oli pisteytetty etukäteen, ettei tiukassa lopputuloksessa tulisi tulkinnanmahdollisuutta... Paikkana oli tällä kertaa Voisalmen ranta ja sinne suuntasimme porukalla mieli täynnä toiveita ja kisajännitystä :)

Kilpailuaika oli kaksi tuntia, jona aikana yritimme naruttaa kaloja parhaamme mukaan. Tyylejä oli monenlaisia; aktiivista keskittymistä sekä hieman rennompaa otetta. Onneksi kaloja ei kuitenkaan tullut niin paljoa, että myös lehden luvulle jäi aikaa...


Keväinen sää oli mukavasti puolellamme; aurinko ei nyt paistanut, mutta eipä satanutkaan. Kovin kylmäkään ei ollut, joten kyllähän me viihdyttiin. Ja eväshuoltoon oli tietenkin kiinnitetty erityistä huomiota Naistenpäivän kunniaksi, joten kelpashan meidän ;)


Tiukasta yrityksestä huolimatta porukkamme jäi tällä kertaa ilman saalista. Kisakokemus karttui ja, mikä parasta, eipähän tarvinnut sotkea sormiaan kaloilla...:) Ulkoilutapahtuma jatkui meidän terassilla makkaran ja kuuman mehun merkeissä. Ja siitä sitten saunaan ja iltaa istumaan...


Kiitokset kaikille osallistujille rehdistä kilpailusta - ensi vuonna uudestaan!
PS. Sunnuntaisten lehtitietojen mukaan samanaikaisesti oli kisattu pilkin SM-kisoissa Vääksyssä, jossa voittajan saalis oli ollut yli 16 kiloa ahventa neljään tuntiin... Kauhee putsaaminen niissä kaloissa!!!

Ei kommentteja: