maanantai 20. elokuuta 2012

Oma kehu haisee

Mutta nyt se saa kyllä vähän haistakin, sillä mie onnistuin tekemään ekaa kertaa elämässäni sellaista jauhelihakastiketta kuin oon aina halunnut tehdä. Niin se vain on, että vaikka sitä on tässä vuosien varrella keitellyt perheelle jos jonkinlaisia sooseja, niin jotkut ruuat on vain luotuja epäonnistumaan. Ja näin siitäkin huolimatta, että olisi kokeillut kaikki maailman Näin onnistut varmasti -kikat. Miulla nää kokkailun akilleen kantapäät ovat täytekakun pohja sekä ruskeapohjaiset kastikkeet. Kakkujen suhteen olen jo luovuttanut, koska ollaan kehitelty tähän toimivampi ratkaisu; Toni paistaa pohjat ja mie keskityn täytteisiin ja koristeluun. Jauhelihakastiketta jaksan kuitenkin aina välillä, loputtomista epäonnistumisista huolimatta, kokeilla. Kyllähän se tomaattipohjainen vielä onnistuu, mutta tämä toinen... aina se maistuu joko palaneelta, on liian vaaleaa tai muuten vaan paakkuista. Kunnes nyt sitten, yks kaks onnistunut kastike. Näytti oikeanlaiselle ja maistui hyvälle. Voe elämä!

1 kommentti:

Anja ja Rune kirjoitti...

Harjoitus tekee mestarin vaikka välillä koitteleekin. Mie en osaa vieläkään tehdä pannaria. Mutta toisaalta, mille sitä sitten naurettaisiin jos joskus onnistuisin ;-)