tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kutonen ja kolmonen

Onnea rakkaat lapset!

Viikonlopun synttärisankareilla yllään upouudet Terhin Tekemät (kiitos Terhi jälleen kerran, oikein ovat söpöt, sopivat ja mieleiset :)

Menneenä viikonloppuna juhlittiin kunnolla! Ensin lauantaina juhlittiin Viljan kaverisynttäreitä, joihin oli kutsuttu lapsia sekä päiväkodista että naapurustosta. Menoa ja vilskettä riitti, kun leikittiin kuumaa perunaa ja rikkinäistä puhelinta, ongittiin sekä kiinnitettiin aasin häntää. Ja tietysti herkuteltiin; prinsessa-aiheista jätskikakkua sekä muita herkkuja. Mukavaa ja vauhdikasta oli!
Sunnuntaina sitten juhlittiin uudemman kerran sukulaisten, kummien sekä naapureiden kanssa. Sunnuntai oli virallisestikin Viljan 6-vuotispäivä, mutta juhlat olivat yhteiset sekä Viljalle että Toukolle. Toukon virallinen 3-vuotispäivähän on vasta muutaman viikon kuluttua, mutta otimme tästä hieman varaslähtöä, että kerkesimme juhlat pitää (perheen seuraavaa syntymäpäiväähän tässä nimittäin odotellaan hetkenä minä hyvänsä ;). Juhlahumua siis piisasi tähänkin päivään ja sankarit olivat onnensa kukkuloilla!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä kuvia kaikki.
Touko osaa kyllä tuon poseerauksen.

Anja ja Rune kirjoitti...

Suloisia lapsia. Viljasta on tullut oikea prinsessa ja Toukolla on isäntämiehen tyyli.♡♡♡♡♡♡

Terhi kirjoitti...

Kiva että vaatteet oli sopivat! Kivalta näyttää :)