tiistai 19. kesäkuuta 2007

Soutuvene Tiina ajossa

Peippojen muutettua maalle meillä oli ilo periä venepaikka Voisalmen rannasta, ihan tuosta kodin vierestä. Venepaikkahan oli kiva juttu sinänsä, vaikkakin kiva olisi ollut myös oma vene. Kevään aikana yritettiin etsiä käytettyä soutuvenettä, mikä osoittautui kuitenkin yllättävän haastavaksi hommaksi. Käytetyt veneet kun olivat kiven alla ja uudet sitten maksoivatkin jo tonnin luokkaa. Onneksi Piipon pariskunta lupasi meille oman paattinsa kesäajoon, kun itse tarvitsevat sitä vasta syksyn sorsajahdin alkaessa. S/V Tiina otettiin siis ilolla lainaan.



Soudellen ollaan katsottu kotirantoja ihan uudesta perspektiivistä. Ja kyllähän se tuon onkimisenkin tekee paljon mielekkäämmäksi, kun ei tarvitse rannoilla ja mattolaiturilla kurotteluun tyytyä. Kyllä siinä hermo lepää, kun kesäiltana saa hiljaisuudessa tuijottaa Saimaan aalloilla keikkuvaa ongenkohoa.



Ja kyllä sitä saalistakin aina välillä tulee. Tosin vielä ei olla saatu savustuspönttöä täyteen... Toistaiseksi Toni on hyödyntänyt saaliskalat filerointitaitojen hiomiseen :)

Ei kommentteja: