keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Syksyn viimeiset suururakat valmiina!

Syksyn tavoitteena oli, että keretään vielä saamaan sepelit pihaan ennen talven tuloa. Ja saatiinhan myö - nyt on 30 tonnia kiviainesta levitetty ja jyrätty pihaan! Sepeli näyttää mahtavan tummalta ja -mikä parasta!- enää ei hiekka kulkeudu sisään :)


Sepeliurakan lisäksi oli tarkoitus tehdä muurikivestä pienet reunukset sekä kukka-altaat perennoille. Tää projekti toteutettiin suunnilleen näin: 1) Ninni mietti, miltä niiden pitäisi näyttää, 2) vähän mittailtiin ja vahingossa tilattiin lähes oikea määrä kiviä, 3) Toni teki kaiken valmiiksi. Vähän kyllä ensalkuun kuului kommenttia, ettei tää oo mahdollista, mutta ei aikaakaan, kun lopputulos oli just sellainen kuin pitikin!




Mein tän kesän pihaurakointi on nyt kestänyt huhtikuun lopulta marraskuun alkuun. Ollaan ihmeissämme tässä summattu, mitä kaikkea ollaan saatu tänä kesänä tehtyä; oikeesti, tiraa pihalla mihin suuntaan vaan, niin kaikki on tämän kesän aikaansaannoksia! Ja vaikka marraskuu alkoikin lämpimänä, eikä talvi ole vielä yllättänyt, niin myö ollaan päätetty laittaa pillit pussiin ja vetäytyä ansaitulle talvilevolle. Tässähän kerkee hyvin huilimaan ennen ensi kesän projekteja! Vaikka mitä idiksiä on jo mielessä...;)






3 kommenttia:

Anja ja Rune kirjoitti...

Niinpä, hyvältä näyttää katsoi mihin suuntaan tahansa. Talvilepo on ansaittu.

Sanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Hyviä talviunia... ;-) Meillä vielä puuhastelua riittää ja toivotaan ettei lumi ihan heti tule, vaikka nyt on saatu jo monttu sellaiseen kuntoon, että tulkoon jos on tullakseen. Loput jääköön sitten kevääseen. Sitten siirrytään sisätiloihin tai ehkä niille talviunille...
-sanna (+pojat)

Tuikku kirjoitti...

Vautsi! Näyttää upealta!!! Ootte kyllä tosi tarmokkaita :).