keskiviikko 21. maaliskuuta 2007

Viimeinen yöpala...

Tätä päivitystä teenkin jo kotonta käsin... Palasin Kuopion periferiasta perjantaina 16.3. Nyt olisi melkein kuukausi lomaa ennen kun pitää palata entisen sorvin ääreen. Viime torstaina lopetin yövuorot ja tyhjentelin sitten asunnon ja perjantaina kävin luovuttamassa kaikki avaimet pois.


Viimeinen yö nuorisolla vietiettiin hyvän ruuan parissa. Tapana on ollut että joka yö tehdään jotain ruokaa ja syödään yhdessä. Silloin ei tarvitse tuoda omia pieniä nyssäköitä ja jossain pöydänkulmalla jugurttia + kuivaa leipää mussutella. Meillä oli vakio työryhmät missä valvottiin ja sama ryhmä on myös päivävuoroissa jolloin tietysti oli myös muitakin vahvistuksia mukana. Ryhmä koostui 1 sairaanhoitajasta ja 3 mielurista. Vahvuus siis oli yleensä 3 miestä ja nainen. Meidän ryhmässä oli viimoisissa öissä yksi tuuraaja kun vakijäsen oli lomalla. Kuvassa on meidän vakiporukka nauttimassa miu valmistamaa viimoista yöpalaa... Huomatkaa syömisen haasteellisuus! Sisäfilettä kertakäyttö vehkeillä, eihän sitä enään muilla osaa syödäkkään... (viini oli alkoholitonta!)


Nyt on sitten loma! Voiko joku kertoa mitä se oikein tarkoittaa ku en enää muista moista käsitettä. Viime lomasta onkin vierähtänyt jo aikamoinen tovi joten nyt ku oli päässyt vauhtiin työnteossa (+ suuret määrät ylitöitä) on ihan outoa olla tekemättä mitään. Tää on jo niiku 6 päivä lomalla. Outoutta lisää myös se että nyt ei ole parin yön jälkeen tarvinnut lähteä ajelemaan Kuopion suuntaan. Alkokohan miussa kehittymään pienen pieni japanilainen joka rakastaa työntekoa yli kaiken? No huhtikuussa tästä japanilaisesta työnarkomaanista ei ole jäljellä kun rippeet, kun paluu entiseen työpaikkaan koittaa.


Loma. Onhan tällekin lomalle suunitelmia. Perjantaina hypätään Lappeenrannan lentoasemalta koneeseen joka lennättää meidät ensin Helsingin ja Amsterdamin kautta Singaporeen. Singaporessa ihmetellään 4 yötä ja matka jatkuu napalmin käryiseen Ho Chi Minh Cityyn (Saigon) jossa majaillaan kanssa 4 yötä. Loppu loma Vietnamissa makoillaan Phan Thietin rannoilla ja 11.4 ollaankin jo takasin Lappeenrannassa. Sellasia lomamatkoja on nyt tiedossa...


Ei kommentteja: